Coaching

Je bent onzeker, voelt je ongemakkelijk over je eigen lichaam, je weet niet wat je met jezelf en je gedachten aan moet en je hebt een gigantische angst. Angst om aan te komen, angst om jezelf te zijn, angst om te eten. Je bent bang en je weet niet hoe je met deze angst om moet gaan.

Je houdt je bezig met wat anderen van je vinden maar bovenal wat je van jezelf vindt. Je bent ongelukkig met de persoon die je nu bent omdat je vastloopt in het leven. Je eetstoornis of eetprobleem is sterk aanwezig en het lijkt je niet te lukken om de patronen die je voor jezelf gecreëerd hebt te doorbreken.

Je verlangt naar rust, zekerheid en zelfvertrouwen. Je wilt je angst de baas zijn maar weet niet goed hoe je dat moet aanvliegen en waar je moet beginnen.

Als je open staat voor mogelijkheden, als je ervoor open staat om je angsten aan te gaan en te vechten tegen je eetstoornis of eetprobleem, ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan je helpen, ondersteunen en samen kunnen we kijken of we je angsten aan kunnen gaan. Eerlijkheid is hierin belangrijk, eerlijkheid naar mij als coach, maar ook naar jezelf als persoon.