Aanbod

Kom je even niet verder? Stopt de hulp bij de instelling/instantie waar je geholpen werd? Sta je op een wachtlijst maar wil je toch proberen om vast wat stappen te zetten? Wil je praten met iemand die ook een eetstoornis heeft gehad? Heb je vragen waar je een antwoord op zou willen? Tijdens de coaching sessies kunnen we in een uur tijd van gedachten wisselen en kan je alles bespreekbaar maken.

Ik ben er om naast je te staan en je te ondersteunen. Je hoeft je nergens voor te schamen, echt alles kan bespreekbaar gemaakt worden.

Als één sessie voldoende voor je is, is dat geen probleem. Wanneer je behoefte hebt aan meerdere sessies, dan kan dat ook en kunnen we een reeks van bijvoorbeeld 5 sessies doen.

Daarnaast geef ik tips en adviezen aan ouders/verzorgers en/of naasten van iemand met een eetstoornis. 

Onderwerpen om het over te kunnen hebben
of om vragen over te stellen:

- Bewegingsdrang
- Aangaan van eet uitdagingen 
- Eetbuien 
- Gewichtsherstel
- Gezonde gedachten 
- Extreme honger
etcetera.

Voor ik start met een coaching sessie, vind ik het belangrijk om te kijken of er een klik is. Daarom start ik eerst met een mini intake waarin we kort kennis met elkaar maken en we bespreken wat jij nodig hebt en wat jouw verwachtingen zijn alvorens ik een daadwerkelijke coaching sessie inplan.