Spinazie ravioli met ricotta

Gepubliceerd op 13 juni 2023 om 07:00

Eén van mijn favoriete recepten is het recept voor gevulde ravioli! 
Het is een daverend succes (al zeg ik het zelf), en daarom deel ik het graag met je!

Wat heb je nodig?

Bereiding 

- 600 gram gewassen spinazie
- 125 ml. kookroom 
- 500 gram ravioli spinazie-ricotta
- 1 citroen
- 50 gram geraspte kaas (naar keuze)

  • Breng een ruime pan water aan de kook voor de ravioli
  • Verhit de olie in een wok en voeg op één handje na (leg apart), de spinazie in delen toe. Roerbak 2 minuten tot de spinazie is geslonken
  • Doe de geroerbakte spinazie in een hoge beker en voeg de kookroom toe. Pureer met een staafmixer tot een saus 
  • Kook de ravioli in 4 minuten beetgaar. Giet het af, besprenkel met een beetje olijfolie en zet het heel even weg. 
  • Pak een beetje spinazie van dat wat je apart gelegd hebt en leg het op je bord; hier leg je vervolgens de ravioli op. 
  • Rasp de schil van de citroen boven de pasta. Doe de spinazie saus over de ravioli en garneer met geraspte kaas. 

Eet smakelijk!

PS. mocht je dit recept hebben gemaakt, laat me dan vooral weten wat je ervan vond! 
Deel je foto op Instagram en tag mij in je bericht!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.